Til oversikt

Ta vare på mobilen du allerede har!

ta_vare_på_mobilen_du_allerede_har_release.jpg

Når du skal kjøpe en ny mobil, er det ingen tvil om at det å kjøpe en brukt er et bedre valg for å spare miljøet for unødvendig CO2 utslipp. Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har, før vi oppgraderer. Reparerer du den når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! 

 

I de siste årene har vi sett en positiv trend på det norske mobilmarkedet. Tidligere byttet vi nordmenn i snitt mobil hvert andre år, mens vi i dag beholder mobilen vår i nærmere tre år før vi kjøper ny. Noe av grunnen til dette er prisstigningen på mobilene, og at forskjellene fra modell til modell ikke lenger er like store som de en gang var.  

Tar vi bedre vare på mobilen vår, vil vi kunne ha en like god mobil enda lenger. Da tenker vi ikke kun på å reparere en knust skjerm, eller bruke skjermbeskyttelse for å unngå skader. Visste du for eksempel at du kan bestille en rens av mobilen din, som blant annet vil forbedre lydkvaliteten?  

 

Under finner du en oversikt over hvilke mobilreparasjonstjenester vi tilbyr. 

Batteribytte 

Mobilbatteriet har som andre batteri en begrenset levetid, og man vil merke at behovet for lading av mobilen kommer oftere, dersom batterikapasiteten blir dårligere. Bytter du batteri, vil du igjen oppnå en batterikapasitet tilsvarende en helt ny mobil, og tiden mellom hver lading blir lengre. For å beholde batterikapasiteten på det nye batteriet enda lenger, kan du følge noen smarte batterisparetips. 

Rengjøring 

Over tid samles det smuss i både ladeporten og på samtalehøyttaleren på mobilen din. Dette kan føre til at det blir vanskelig å sette ladekabelen inn i ladeporten, og at samtalehøyttaleren får lavt volum. Vi hjelper deg ved å rengjøre ladeporten og samtalehøyttalerne til mobilen din nøye, slik at mobilen din fungerer og føles ny igjen. I tillegg kan vi rengjøre mobilen din med UV-lys, som fjerner 99 % av bakteriene på overflaten. 

Skjermbytte 

Har mobilen din en sprukket skjerm eller en touch-funksjon som ikke fungerer, er det bare å ta det med ro – vi hjelper deg. Det er trygt og sikkert, da vi alltid bruker reservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på utskiftede deler inkluderes i prisen.  

Bytte av bakside 

Hvis ulykken er ute og baksiden av din mobil går i stykker, kan vi hjelpe deg med å bytte den ut. 

Feilsøking 

Vi kan gjennomføre en feilsøking for deg, dersom du opplever problemer med mobilen din, for å avdekke hvor problemet ligger.  

Kamerabytte 

Hvis du oppdager problemer med front- eller bakkameraet på mobilen din, tilbyr vi kamerabytte, slik at du kan fortsette å ta skarpe bilder og filme fantastiske videoer.  

Ladeportbytte 

Hvis du opplever problemer som for eksempel at mobilen ikke lader når du setter i ladeledningen, kan du få byttet ladeport.   

Det er trygt å reparere mobilen din hos oss. 

Vi tilbyr mobilreparasjon i hele landet og flere av våre reparasjonstjenester utfører mens du tar deg en kaffe! 

Finn din nærmeste butikk