Du ser nå kampanjepriser fra YS Fordel. | Se release.no for mer informasjon.
Du ser nå kampanjepriser fra YS Fordel. | Se release.no for mer informasjon.
Til oversikt

Sandefjord Arena blir Release Arena

release_arena_vårt_nye_hjem_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Med hjertet for SF

 

Vi har gledet oss til å kunne dele nyheten om at Sandefjord Arena nå omdøpes til Release Arena.

 

Release går inn som Platinumsponsor av Sandefjord Fotball og stadionsponsor, og gir klubbens hjemmebane det nye navnet.

 

 - Sandefjord Fotball er svært fornøyd med å inngå et samarbeid med Release som ny stadionsponsor fra 2021. Avtalen gir oss god og langsiktig verdi med mange mulige synergier. Samtidig er vi stolte av å få en aktør med sterke lokale røtter til å bekle stadionnavnet, sier daglig leder Espen Bugge Pettersen.

 

Sponsoravtalen er en langsiktig avtale for begge parter, med store ambisjoner og et ønske om å bidra til og være en lokal kraft. Begge parter er enige om at Release og Sandefjord Fotball er en god match.

 

 - Sandefjord Fotball har ambisjon om å bli blant de ti beste klubbene i landet, og blant de beste ønsker vi også å være, sier Øistein Eriksen, Administrerende direktør i Release.

 

 - Vi er begge underdogs og vil opp og fram i konkurranse med større aktører. Vi gleder oss over et spennende samarbeid både i år og i årene som kommer, kommenterer Bugge Pettersen. 

 

Felles deler begge parter et høyt fokus på godt lagspill, gode verdier og en god kultur – både på og utenfor banen. Sportsplanen til klubben og selskapets ambisjoner gjenspeiler hverandre på flere områder, og spillmodellen er den samme hos begge; offensivt spill!

 

 

 - Vi ønsker naturligvis effekt av våre sponsorater, og den første jobben blir å gjøre det nye navnet kjent. Samtidig har SF en stor sponsorfamilie vi gleder oss til å bli en del av. Det blir også vår jobb å forsyne Sandefjord Fotball med telefoni, sier Øistein Eriksen.

 

Ønsker du å se SF's kamper, men manlger bilett på Release Arena? Fortvil ikke- du kan se kampen på Corner Fun Bar i Release Corner!

Velkommen til Release Arena!

 

 

Bestill SF-mobilabonnement her