Til oversikt

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge?

unngå_svindel_når_du_kjøper_brukt_mobil_release.jpg

Er du usikker på hvilket mobilabonnement du skal velge? Bruker du mye mobildata, eller oppholder du deg mest på steder med tilgang til WiFi når du surfer? For å finne ut hvilket mobilabonnement du bør velge, er det lurt å tenke gjennom hvordan du bruker mobilen din. 

Release 0 GB 

Denne er for deg som kun surfer på WiFi. Dersom du trenger mobildata for en periode, kjøper du en datapakke.   

Release 1 GB 

Denne er for deg som bruker lite data uten tilgang til WiFi. Du sjekker litt nyheter, Facebook og sender noen meldinger via Messenger. Mobilabonnementet passer også for «nybegynneren» som skal lære hva mobildata er. 

Release 3 GB

Passer for deg som surfer noen ganger i uken, men bruker WiFi når dette er tilgjengelig. Du googler litt, sjekker mail, Snap, snakker litt FaceTime.

Release 5 GB 

Passer for deg som surfer flere ganger i uken, og bruker WiFi når dette er tilgjengelig. Du googler litt, sjekker mail, Snap, snakker litt på Teams og FaceTime. Mange kommer langt med 5 GB. 

Release 10 GB 

Passer for deg som surfer en del, og ikke tenker for mye på WiFi. Du ser videosnutter, åpner vedlegg i mail, bruker sosiale medier og har videosamtaler.  

Release 15 GB 

Passer for deg som bruker en god del data.Du ser filmer, er på YouTube, TikTok, Snapchat og Instagram.  

Release 25 GB 

Denne er for deg som bruker mye data.Du er ikke særlig ivrig på å koble deg til WiFi, og vil bruke mobilen til å surfe og være på nett akkurat hvor, og når, det passer deg. 

Release 50 GB 

Denne er for deg som vil ha full frihet. Du er ganske avhengig av mobilen, og stort sett “logget på” hele tiden.WiFi er ikke noe du tenker på, selv om du bruker mobilen som TV, avis, til gaming og til å være sosial. 

Release Unlimited

Du bruker mobildata akkurat som WiFi, er mye på farten og trenger nett hele tiden.  

Så mye mobildata bruker man per time på: 

Scrolling på nettsider, aviser uten video og lignende: Ca. 15 MB per side. 

 

Bestill mobilabonnement