Til oversikt

Gjør et smart valg for ditt barn – velg brukt mobil!

Smart-valg-barn-leiemobil.jpg

Det er ikke lenger et spørsmål “om” barna skal få egen mobil, men heller spørsmål om “når”. Undersøkelser viser at omkring halvparten av alle foreldre planlegger å gi barna sin første mobil ved 8-9 års alder. Da er en brukt mobil et smart valg.

Mobil = Trygghet

For foreldre er mobilen en utrolig enkel og trygg måte å kunne få bekreftet at barnet har kommet hjem fra skolen eller bare for å si god natt når barnet er borte på sin aller første overnatting. Barna bruker mobilen mest til å kunne ringe hjem, holde kontakt med venner, samt til spill og underholdning.  

Økonomisk for hele familien 

Skal du kjøpe ny mobil til ett eller flere barn, vil dette fort koste titusener av kroner. I tillegg skal du velge et mobilabonnement som passer hver enkelt. Kjøper du brukt mobil fra Release blir valget mer miljøvennlig, men også betydelig snillere mot familiens økonomi. Vi vet at forutsigbar økonomi har mye å si i en families hverdag!   

Mer enn «godt nok» 

Barnas mobilbruk tilsier kanskje ikke at den nyeste modellen er det som trengs for å dekke deres behov. I tillegg senker vi skuldrene litt når vi kan lære barna våre å ta vare på ting, uten at det er det dyreste de skal øve seg med. Husk også skjermbeskyttelse og deksel som reduserer skader og gjør den mer robust.

Like trygt som ny   

Hos oss i Release skal kjøp av brukt mobil oppleves som kjøp av ny. Vi sørger alltid for at alle personlige spor er slettet, før den klargjøres og sendes til deg. I tillegg har du alltid 30 dagers åpent kjøp og to års garanti når du kjøper brukt mobil hos oss.

Kjøp brukt mobil fra Release i dag!

Se vårt utvalg

Hvilken mobil velger jeg til mitt barn?

Se hvilke modeller og mobilabonnement vi anbefaler ditt barn.

Hva skal jeg velge?