Til oversikt

Få en enkel og økonomisk studiehverdag

enkel_økonomisk_studiehverdag_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

På lik linje som studenten tenker vi i Release; hvordan kan vi gjøre hverdagen vår enklere, smartere og mer økonomisk? Under har vi samlet gode tips, slik at du kan få en studiehverdag med god orden og snillere, økonomiske marginer. Det handler i stor grad om å spare penger, unngå sløsing, organisere deg godt med de du bor med og holde dine avtaler gjennom god planlegging. 

 

Funksjoner det er verdt å kjenne til 

 

Visste du at kalenderen du har på mobilen kan deles med andre? På den måten kan du opprette en felles kalender med den/de du bor med. Sørg for god planlegging som gjør at du heletiden er i forkant og gir deg flyt i hverdagen. Da takler du uforutsette ting enda bedre. 

 

En god huskeliste er alltid høyt verdsatt i en travel hverdag. Bruk mobilen til å notere ned viktige datoer, handlelister, deadlines med mer for å unngå at noe blir glemt. De fleste apper tilbyr også varsel-funksjon med tid og dato eller sted, slik at du enkelt kan få påminnelsen når tiden nærmer seg. Påminnelsene kan også deles med andre dersom man for eksempel ønsker felles handlelister. 

 

Apper for bedre økonomi, mindre sløsing og godt samboerskap 

 

Gratis app med kupongtilbud fra samarbeidspartnere. 

 

Få tilgang til dine Canvas kurs “on the go" og i klasserommet. I appen kan du se karakterer og kurs innhold, levere oppgaver, lage to-do lister og opprette kalender. 

 

Studentpakken deles ut i begynnelsen av hvert vår- og høstsemester, 
og er fylt med spennende produkter og studentrabatter. 

 

Appen gir deg gode tilbud fra Akademika, din studentbokhandel på campus. Motta nyheter og gode tilbud, samt unike rabattkoder. Få tilgang til bokkortet (lojalitetskort) som gir deg 50% rabatt på hver femte bok du kjøper i fysisk butikk. Gjennom appen får du også oversikt over alle Akademika-butikker. 

 

Appen som gjør det enkelt for deg å lage sunn og god middag, og samtidig er snill med lommeboken og miljøet. Bidra til å redusere matsvinn! 

 

Mange porsjoner med overskuddsmat har allerede blitt reddet gjennom Too Good To Go! Er du glad i god mat og et godt tilbud – i tillegg til at du bryr deg om miljøet? Da er dette appen for deg. Appen hjelper spisesteder, bakerier, butikker, kiosker og hoteller med å redusere matsvinnet sitt. For mellom 25-45 kroner kan du gjøre et kupp og samtidig bidra til å spare miljøet. 

 

Hjelper deg og den/de du bor med til å sette opp en vaskeliste hvor oppgavene automatisk fordeles likt mellom dere som bor i kollektivet. Med Sambo kan dere få fullstendig oversikt over hva som skal gjøres, og når dere skal gjøre det. Og er det noen som ikke gjør det de skal, kan du enkelt si ifra.  

 

Sjekk også om skolen din har egen app.