Release frigjør deg fra sløsing

Grunnstoffmobil.PNG

Om Release - Det grønne mobilselskapet

 

Release er Norges bærekraftige mobilselskap. Vi kjemper for ansvarlig og miljøvennlig forbruk gjennom salg og utleie av pent brukte mobiler. På den måten kan alle få en god mobil til en bedre pris, og samtidig bedre samvittighet.

 

En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne metaller og grunnstoffer det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. Vi sørger for at hver mobil benyttes av 3-4 personer før den forsvarlig gjenvinnes og komponentene gjenbrukes eller resirkuleres.

 

Billigere, grønnere, enklere.

 

Gleden ved en god mobil blir enda større når du vet at du ikke sløser, verken med egne penger eller jordens ressurser. 

 

Historikk

 

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011. De to virksomhetene drives i dag i ett og samme selskap med felles ledelse.

  

Selskapet har hovedkontor og lager i Sandefjord, hvor mobilene pusses opp og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte.

 

I mars 2021 åpnet den første Release butikken i Kongens gate 9 i Sandefjord.

 

Om menneskene bak Release 

 

Selskapsinformasjon:

Release AS

Organisasjonsnummer: 920 502 873

Sentralbord: 90 43 10 00

Adresse: Aagaardsplass 2, 3211 Sandefjord