Til oversikt

Release er Miljøfyrtårn sertifiserte!

release_er_miljøfyrtårn_sertifisert_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Det å være miljøsertifisert er en viktig del av prinsippet om å etterleve egne verdier. Vi kan ikke si at vi er opptatt av bærekraft, hvis vi ikke er bevisste egne valg i hverdagen. Derfor kjøper vi ikke splitter nye mobiler til våre ansatte, vi forsøker å unngå binding av råvarer og kapital i unødvendige innkjøp, vi har kontroll på avfallshåndtering, energibruk og så videre. Dette er verdier som vi merker at raskt setter seg i ryggmargen hos alle ansatte og det helt uten bruk av pekefinger. 

 

Miljøfyrtårn er en sertifiseringsordning for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. En sertifisert virksomhet oppfyller kriterier tilpasset egen drift og bransje, og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. 

 

For å bli sertifisert har vi måttet dokumentere hvordan Release jobber og har fokus på bærekraft og HMS i alle ledd i virksomheten. Rutiner er beskrevet og vi har revidert oss selv på innen blant annet; 

 

Hele forretningsideen til Release er sirkulær og bygget på gjenbruk. «Alle» mobiloperatører selger brukte mobiler, men ingen andre tilbyr kun brukte mobiler og nettbrett. Der ligger en av de store forskjellene mellom Release og konkurrentene. Sammen med pant, reparasjon og oppussing av gamle mobiler, får du en modell der hver mobil ikke har 1-2 liv, men 3, 4 og 5 liv. Det har stor betydning for både råvarebruken og lommeboka! Release skal være den grønneste mobiloperatøren. Alle mobiler skal slites ut - stopp sløsingen! 

 

Resultatet av miljøfyrtårn sertifiseringen er at vi har nok et kundebevis og nok en grunnstein til vår grønne og bærekraftige profil. Vi kan alltid bli bedre, og det er en morsom og engasjerende reise for hele organisasjonen! 

 

Les mer om hva din arbeidsplass kan gjøre for å være med miljøvennlig her.  

Les mer om Miljøfyrtårn her.