Til oversikt

Mobilt Bredbånd fra Release

mobilt_bredbånd_fra_release_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Med mobilt bredbånd får dine ansatte rask og trygg tilgang til internett, også utenfor kontoret. Friheten med internett-tilgang uten installasjon gjør at jobben kan utføres uansett hvor de er.  

 

Dette betyr at dine ansatte med mobilt bredbånd kan være på nett selv om de befinner seg på hytta, på toget, på et hotellrom eller i bilen. Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser når det kommer til batteri og databruk. ​ 

WiFi overalt 

Med mobilt bredbånd får du Wi-Fi og den gode 4G+ bredbåndsopplevelsen overalt. 

Har du mange reisedager på jobben, eller ønsker du i perioder mer data fordi du jobber fra hytta? Da kan en 4G+ ruter være løsningen. Du får datatilgang på samme måte som hjemme, og datapakker som tilpasses din bruk når du er på farten.  

Få bedre signal med egen ruter 

Antennekvaliteten på de ulike mobilene kan variere. Dersom du opplever svake 4G-signaler på mobilen din, vil du få sterkere signaler ved hjelp av en ruter. Dekningen bedres siden ruteren har plass til en større og bedre antenne enn tilfellet er for en mindre enhet, som eksempelvis en mobil eller et nettbrett.

En ruter er eneste alternativ når du ikke har kabel i vegg

På hytta er det flere som ikke har internettkabel i veggen. Noen opplever også lav kvalitet på Wi-Fi tilgangen som hoteller og kollektiv transport tilbyr. Da er internett via 4G via en ruter et godt alternativ. 

Fleksibilitet i forhold til datamengde

I mobilabonnementet ditt har du valgt en datapakke som er beregnet i forhold til din mobilbruk. Dersom du reiser tils teder uten Wi-Fi i lengre perioder, vil behovet for datamengde øke, og fakturaen på mobilabonnementet ditt vil kunne gi deg noen ubehagelige overraskelser dersom du har benyttet mer data enn det du opprinnelig har i din datapakke. Her vil en ruter gi deg tilgang til mer data uten at det koster for mye. 

God fart så lenge det finnes data tilgjengelig

Det ligger ingen begrensninger i fart på de mest solgte abonnementene til en 4G+ ruter. Farten strupes kun når antallet GB i abonnementet er brukt opp. På den måten får du ikke noe ukontrollert overforbruk og har kontroll på kostnadene ved bruk av data. Trenger du mer data, kan du enklet bestille en ekstra datapakke hos kundeservice. 

Tilby dine ansatte mobilt bredbånd fra Release 

Med verdens raskeste mobilnett vil de ansatte i din bedrift være godt rustet til å få jobben gjort -  også når de ikke befinner seg på kontoret. Det er ikke noe problem å utføre arbeidsoppgaver og betjene kunder på en profesjonell måte med vårt mobile bredbånd. 

 

 

Bestill Mobilt Bredbånd