Til oversikt

Gjenbruk og service viktigst for valg av mobilselskap

Memosoft-Release-bedrift-min (1).jpeg

IT-bedriften Memosoft er en av innovatørene som har funnet fram til det nye mobilselskapet Release. – Gjenbruk var viktig da vi skulle ha «nye» mobiler, sier daglig leder Bjarne Johnsen.  

 

Bjarne Johnsen er gründer og daglig leder av Sandefjord-selskapet Memosoft, som er i ferd med å ekspandere internasjonalt. Da IT-bedriften trengte flere mobiler i fjor høst, gikk de til  mobilselskapet Release, som har satset på bærekraftig mobilløsninger.

 

– Gjenbruk av både miljøhensyn og pris var viktig da vi skulle ha flere mobiler. Samtidig som vi fikk «nye» mobiler, skiftet vi også mobilabonnement til Release, som kunne levere begge deler, sier Johnsen.

 

Han forteller at han kun har positive erfaringer med å velge gjenbrukte mobiler.

– De oppleves som flunkende nye når du får pakken fra Release, selv om de har vært brukt tidligere, sier Johnsen.

 

Memosoft har nylig opprettet et nytt selskap i Manchester, og Johnsen og kollegene vil være mye på reisefot i fremtiden.

 

– Det viktigste med en mobil er selvfølgelig at den funker, at du kan snakke i den, bruke mobilnett og være tilgjengelig, også når du er på reise, sier han.

 

Memosoft-sjefen har travle dager, og er mest opptatt av god service og at bedriftsløsningen fungerer slik den skal.

 

– Jeg opplever en personlig service hos Release, og hver gang jeg nå har bestilt en «ny» telefon, så har det blitt levert direkte. Pris er ikke primærfokuset for oss, mens den gode servicen de leverer er viktig, sier Johnsen.

– Mest mulig «støyfritt», det er det det handler om, legger han til.

 

Mobilselskapet Release har mobilabonnement med leietelefon som sin kjernevirksomhet. I tillegg selger Release brukte mobiler og egne abonnementer, slik Memosoft har valgt.

 

Mobilnestor Øistein Eriksen ønsker å endre måten vi forbruker mobiler på.

– Gjennom mobilabonnement med leiemobil, sørger vi for at bedrifter alltid har mobiler som fungerer til en fast pris hver måned. Bedrifter slipper høye innkjøpskostnader og vi sørger for at mobilene lever et langt og godt mobilliv. Når mobilene er ved veis ende, sikrer vi forsvarlig resirkulering, sier Eriksen.

 

 

Bestill her